.

.

Kredne markeri za učionici zajednice, u 10 svijetle neon boje sa jedinstvenim реверсивным vrhom (tanak, зубило)- Стираемые, bez prašine,

Kredne markeri za učionici zajednice, u 10 svijetle neon boje sa jedinstvenim реверсивным vrhom (tanak, зубило)- Стираемые, bez prašine,

HRK 118.44

Iznos
Tova je dostupna

10 komada krede fluorescentnih markera u boji tekući kredne markeri (bijela plava crna zelena narančasta žuta ružičasta ljubičasta, smeđa i crvena)
Jedinstveni unazad stopice Dlijeto / Bullet Zahvaljujući našim markeri rijetke unazad krajeva, i mi smo sigurni da ćete biti u mogućnosti koristiti svaki marker u punoj snazi
. Jednostavnost u korištenju Vam se sviđaju ove fantastične markeri zbog svoje jednostavnosti, jer oni drže tako kao da koristite olovku, ali se suši, kao svijetle boje kreda sa čistim, oštrim rubovima!
Što SPECTRUM KREDU JEDINSTVENIM?
Naše kredne markeri daleko nadmašuju tradicionalne kredne, jer oni ne sadrže prašinu, ne размазываются nakon sušenja, imaju svijetle jarke boje, lako se isprave greške, da ih je lako očistiti, plus oni pišu na bilo koji непористой površine!
Kredne markeri daju vam željeni izgled, privlači pažnju, bez nedostataka tradicionalnog krede. Osim toga, naši biljezi opremljeni novim dizajnerom kapicom, glatka iznutra, da se ne bi oštetio vrh olovke.
Sigurna za djecu i odrasle : Tekući kredne markeri Spectrum Kredu potpuno siguran za djecu, jer su netoksične, na bazi vode i zadovoljavaju sigurnosne uvjete.
. Oni su prikladni za djecu u dobi od 3 i više godina, KUPUJTE SADA APSOLUTNO BEZ RIZIKA S našim 60 dana garancija 100% povrata novca.
. Mi smo tako sigurni da ćete biti apsolutno zadovoljni sa svojim kupnje
. 100% zadovoljstvo je zajamčeno, ako niste zadovoljni mi ćemo povrat novca u cijelosti, bez pitanja.
Dakle, naručite odmah, i kada ste to učinili, kako o naručivanje dva kompleta?Jedan za tebe i jedan za nekoga posebno!.

O robi

Slična roba u kategoriji