.

.

Boje Olovke Akvarel meksička glumica 72 Setovi Olovke na Bazi Ulja sa Kutiji Kutija Soft Jezgro za Dijete Odrasla osoba Umjetnika Stručni

Boje Olovke Akvarel meksička glumica 72 Setovi Olovke na Bazi Ulja sa Kutiji Kutija Soft Jezgro za Dijete Odrasla osoba Umjetnika Stručni

HRK 95.88

Iznos
Tova je dostupna

O Казимире
Od 2000 godine, nakon više od 10 godina razvoja i rasta, naš posao se distribuira širom svijeta i brzo raste.
Naše trgovine specijalizirati u prodaji setovi za šivanje, bojica i električnih точилок za olovke.Proizvodi imaju vrlo dobru prodaju u Sjedinjenim američkim Državama, Kanadi, Europi, Japanu i drugim mjestima, široko su dobrodošli i oni pohvaliti klijentima.
Dizajn - to je srž i dušu razvoja proizvoda, izradi njegov pouzdan.Jedinstven dizajn i različite raspoložive boje nude više mogućnosti.
Kod Казимира postoje profesionalni tim dizajnera, u skladu s promjenama na tržištu i potrebama kupaca, svake godine će se održati stotine dizajnerskih radova, dati klijentima više opcija izbora.
Naša vječna opredjeljenje je da ponudi proizvode najviše kvalitete i samog intimnog usluge za klijente širom svijeta.Iskreno se nadamo da vam se sviđaju naši proizvodi u bliskoj budućnosti.
Olovke u boji Казимира mogu potaknuti vašu maštu na stvaranje divnog svijeta!
Karakteristike proizvoda :
1. Skup od 72 različitih boja - odlična ideja za poklon i savršen je za poticanje kreativnosti.
2. Ovaj prijenosni kutija, dovoljno mala da stane u torbu za knjige, broji mnoštvo boja.Glatka boje su odlične za miješanje boja, kao i za uvježbavanje detaljnije tehničar.
3. Materijal jezgre nije ni previše blaga, ni previše čvrsto.To osigurava glatku polaganje, izvrsna za miješanje, dok ne će biti lako slomiti prilikom izoštravanje.
4. Visok učinak ispisa, glatkoća, kada ih koristite, to je predivan set kistova za bojanje Tajnog vrta, Зачарованного šume i tako dalje.
Napomena :
Opasnost od gušenja : Sitne detalje, nije prikladna za djecu mlađu od 3 godina.
Kutija sadrži :
72 x boji olovke različitih boja.

O robi

Slična roba u kategoriji