.

.

Povez za glavu s ušima Sjevernog jelena i rogovi jelena rogovi Unisize Smeđe boje

Povez za glavu s ušima Sjevernog jelena i rogovi jelena rogovi Unisize Smeđe boje

HRK 41.07

Iznos
Tova je dostupna

Utrke na snijegu u ovom повязке s rogovi jelena rogovi od pobjeći!Dodajte crveni nos, i da će postati najpoznatiji su sjeverni jelen od svih! 100% poliester, unutarnja žica, paperjast grozdovima Бархатистые rog sa žicom unutra za spremanje forme, meke uši i mekane zrake sve dodati na обтянутой krpom повязке na glavu Nezamjenjiv odijelo Rudolfa, sjeverni jelen, poneka srna, sigurnost šumskim životinjama testiran na dob 3 +, - veličina-odgovara za većinu djece i odraslih Mrlja čistiti blagim sapunom i vodom PODIJELITE SMIJEH : NOSITE SREĆU
1993 osnivači pobjeći osnovali tvrtku posvećenu vizijom sreće : "svi se smiju na planeti zemlji" (e.l.o.p.e.). 25 godina kasnije to isto oduševljenje avanture, radostan poklon ideje i strast prema kreativnom kostimografija, koji se nadahnjuju na svako rješenje o proizvodu.
OZBILJNI SMIJEŠNO OPREMU
U pobjeći smo ga koristili ne samo kao sezonski dodatak za Noć vještica ili božićni pribor.Nastojimo promijeniti svijet pomoću odgovorno odabranih glupe kape, jednostavne kostime i dječje odjeće kao носимого umjetnosti.Sviđa nam se инклюзивными, stvarajući kape za muškarce, kape za žene, kape za djecu - za sve!Nastavite se smijati! #smiju zajedno s Элиопой .

O robi

Slična roba u kategoriji