.

.

Sportska zaštitna obuća Reebok Work za muškarce Arion RB4501 ESD

Sportska zaštitna obuća Reebok Work za muškarce Arion RB4501 ESD

HRK 68.73

Iznos
Tova je dostupna

Reebok - brend za zaposlene muškarce i žene koji se vole casual izgled na poslu, a oni su zaštićeni, a osjećaju ugodno.Radna obuća Reebok sa postavom od najlona mreže čipka-up i влагоотводящей uložak.Cijele ugljični čarapa.Uvozni.Estrih sportski oxford Reebok Work RB4501 Arion s vrlo širokim kompozitnim vrhom XTR, udoban tehnologijom uložak Foot Fuel, рассеивателем statički elektricitet s dvostrukim otpornika, 100% неметаллическим, dokazano na udarce CSA i tehnologijom bi smanjili statički elektricitet CSA za udobnost i sigurnost tijekom cijeloga dana.
Dodajte svoje noge uz pomoć tehnologije udobnost uložak Foot Fuel. tehnologija udobnost.Foot Fuel je projektiran na takav način pružiti višu razinu kontrole, udobnost i odaziv.Dizajniran za visoke performanse cipela, Foot Fuel reagira na udarac, apsorpciju udaraca i održavanje vaš korak.Pri porastu gorivo polimeri za noge šire, разгружая nogu pri svakom koraku, i zadržati svoje амортизирующие nekretnine tijekom cijelog vijeka trajanja cipela – tako da nikada ne ponestane goriva.
Inspiriran najboljim sportašima, ali dizajniran za marljivih profesionalaca, Reebok pruža sportske tehnologije u svakoj zaštitne obuće Reebok.Sportska zaštitna obuća Reebok lagan, fleksibilan i udoban i pogodan je za obavljanje složenih poslova.
Pogodan za toga, kako radite.Reebok nastoji potaknuti i pomoći sportskim rezultatima i uspjesima s pomoću inovativnog dizajna proizvoda.Reebok brand potiče stalna želja za fitness i dobro самочувствию.Reebok daje ljudima priliku da budu zdravi .. pogodnim za život.
Warson Brands, ekskluzivni dozvole Reebok cipela za sport i usluge / uniforme, širi ugled Reebok za sportske rezultate, udobnost i učinkovitost na radnom mjestu : na gradilištu, u tvornici i u terenskim uvjetima.

O robi

Slična roba u kategoriji