.

.

MapofBeauty 32 80 cm Duge Kose Spirala Kovrčava Косплэй Odijelo Perika (Tamno plava)

MapofBeauty 32 80 cm Duge Kose Spirala Kovrčava Косплэй Odijelo Perika (Tamno plava)

HRK 59.85

Iznos
Tova je dostupna

1. Naš perika je izrađen od vlakana Канекалон, koji je термостабильным materijal i zove "Vlakana s visokim термостойкостью". možete nakovrčati ili выпрямлять putem e-štapići za kosu pri temperaturi od 120 stupnjeva Celzija.Obično prikladna temperatura je oko 70-90 stupnjeva Celzija.osim toga, imajte na umu visoku temperaturu, kada завиваете ili выпрямляете kosa, jer to može oštetiti kosu.
2. Naš proizvod za perike nije dostupan za bojenje.Jer nema sredstva za styling kose, koji se trajno nastavlja bi Boju, a omekšivač za kosu ne možete brisati unutar kape za vlasulja.
3. Koraci za ношению vlasulja :
a. uredno češljati posebnim češljem (isključujući kinky paržika).;
b. Pričvrstite traku za učvršćivanje za vlasulja za kopča;
c. prskajte otopinu za njegu perika i stavite kosu perike u svoju korist.
4. čišćenje i njegu vlasulja : Prvo perika spread, stavite malo šampona u hladnu vodu, a zatim spustite glavu periku u vodu i potopiti 5-10 minuta, lagano ocijedite za pranje, a zatim dobro isperite vodom, osušite ručnikom nakon prirodnog sušenja vode, može se pobiti malo otopine za spot skrbi.
5. Nepremostive faktori, uključujući računalni monitori, rasvjeta snimanja, piksela kamera i osobno razumijevanje razlika u boji, ponekad će biti uzrokovan razlikom u boji.

O robi

Slična roba u kategoriji